Βοήθησε και εσύ υιοθετώντας ένα αδεσποτάκι κανονικά ή και εικονικά και ανακάλυψε την άλλη πλευρά του εαυτού σου που δεν γνώριζες ότι υπάρχει.

Έχεις ήδη κατοικίδιο και δεν μπορείς να υιοθετήσεις άλλο; Θες να βοηθήσεις αλλά δεν ξέρεις με ποιο τρόπο; Υπάρχει η λύση της εικονικής υιοθεσίας!

Μπορείς να γίνεις θετός γονιός για κάποιο(α) από τα ζωάκια μας που δεν μπορούν να βρουν σπίτι ακόμα. Υιοθέτησε εικονικά ένα από τα ζωάκια μας και πρόσφερε του έμπρακτα την αγάπη σου για ένα διάστημα ή εφόρου ζωής. Μπορείς να το υιοθετήσεις μόνος σου ή ομαδικά με τους φίλους σου, τα αδέλφια σου, τους συμμαθητές σου ή και τους συναδέλφους σου.

Χρειαζόμαστε βοήθεια για την συντήρησή τους όπως για τα έξοδα για την τροφή τους, για τα φάρμακά τους καθώς και για την ιατρική τους περίθαλψη. Μπορείς να τα στηρίξεις με ένα μηνιαίο ποσό ή με όποιο ποσό εσύ επιλέξεις, για όποιο ζωάκι επιλε΄ξεις και για όσο χρονικό διάστημα θες. Επίσης μπορείς να το επισκέπτεσαι στους χώρους φροντίδας που τα έχουμε και να ασχολείσαι μαζί του, πηγαίνοντας το βόλτα, ταΐζονταν το ή παίζοντας μαζί του. Τέλος, μπορείς να ασχοληθείς με την προώθηση του μέχρι να βρει την οικογένεια που θα το επιλέξει.

Αν σε ενδιαφέρει η πρόταση αυτή, μπορείς να συμπληρώσεις την φόρμα της εικονικής υιοθεσίας και να έρθεις σε επαφή μαζί μας.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος εικονικής υιοθεσίας

Μενού